måndag 22 augusti 2011

2 Håkan 1 Dag.

Idag började typ alla skolan. Inte jag eller Carro dock, som chockat såg alla massor med skolväskor strömma förbi och kunde inte fatta att sommaren är SLUT. Kylan känns av och allvaret börjar. Folk peppar i början å sen tappar man suget succesivt. Den känslan infann sig inte minst igår när vi tillsammans knallade till Rålis för Sommarbio där vi kollade "2 Steg Från Håkan", rätt mysig film men inte minst är ju konceptet mysigt med att sitta å huttra och småäta tillsammans med alla andra filmsugna som vill suga ut sommarens sista dagar.

Iaf kunde vi inte peppa mindre att börja plugga. Tänkte bara på allt som gjorts i sommar (LÄSES: FESTIVAL. SAKNAD.) Knallade över västerbron. extremt ångestfyllda.

Tidigare kollade jag Mr Mustach, aka Håkan Juholt i Västertorp. Var så himla sossigt. Hoppborg, ansiktsmålning och fika som man överkonsumerar för 10 kronor. Och för att inte snacka om att jag och Lotten sågs igen och fick ta igen över en månads missade händelser, fast hunger och trötthet satt vi kvar flera timmar efter alla andra och bara pratade. Mysigt.

Langar en Håkan låt så vi spinner vidare på gårdagens tema,
den här ger mig ALLTID rysningar.

Puss, Harmy

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar