söndag 7 augusti 2011

Nöjd? Bara om killen har snygg stil!

Pratade i över en timma med Harmony förut ikväll, är ju så mycket man missar på bara en vecka! Vi kom i alla fall in på problemet vi båda har med att aldrig nöja sig med det man har, speciellt på killfronten då. Jobbigt när man hatar att vara ensam men ändå inte nöjer sig liksom... Exakt som Veronica Maggio sjunger i låten Nöjd?

Framför allt var vi inne på hur snyggt det är med killar som har en stil. Vet vad de tar på sig och matchar, bryr sig om frisyren osv! Det är nästan sjukt hur mycket man kan ändra sitt utseende och intryck på andra med vilka kläder och frisyr du har. Oskar Linnros frisyr gör nästan hela mannen så att säga och är grymt snygg! Annars kan knut också vara riktigt snyggt på vissa.








 Snedlugg kan också vara fint, något som många passar i också! Både Danny och Ian Somerhalder har lyckats riktigt bra men på olika sätt. Går att variera mycket!

En kille som har något av den perfekta stilen och borde vara stilikon för alla andra är enligt mig och H definitivt Cimon  Lundberg! Vad mannen än sätter på sig ser har galet snygg ut i. Inte minst i de vita conversen, alla killar borde äga ett par converse.
Just saying...
Titta och lär pojkar! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar