söndag 31 juli 2011

Ni ska nog bara vara vänner...

Det här med att vi ALDRIG kan få dygnet i rätt vinkel, kan vi prata om det? Jämt när man sätter på en film innan sänggång känns det i rätt god tid. Sen på nåt sätt är klockan 3. Man tänker att det är lugnt. Sen är det aldrig det för mig och Carro. Igår vaknade vi klockan 15:00! Efter att vi alltså försökt vända tillbaka dygnet.. För att inte gå bananas måste man därmed roa sig.

Jag föreslog badtripp till Långholmen, lagom mycket action. Sagt och gjort. I supervärme, med våra gamla tonårsböcker av Katarina von Bredow (älskade dem i unga år!!) och en påse chips, mango och vindruvor myste vi och simmade. Det var varmt faktiskt, och likt åttaåringar försökte vi oss på några failade volter i vattnet.  Sen har vi ätit godis väl hemma, den här dieten alltså. Tjockast vinner?

"Dejta eller dumpa?"-boken var med, och fick oss att återigen konstatera att  vi är underbara ibland, men annars mest ätandes, drickandes och känslokalla människor. Fast, alla vet ju att det är killarnas fel egentligen! (konstaterande, ingen fråga)
PUSSSSSSSSSSSS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar