söndag 31 juli 2011

Do it like I do

Tänkte sammanfatta våra liv de två senaste dagarna i tre olika inlägg, börjar med ljusmanifestationen i fredags. För det var ju självklart att åka in till Sergels Torg igår när SSU anordnade manifestation för det som hänt i Norge en vecka tidigare. Det absolut bästa talet kom från Jonas Gardell som trots den enorma sorgen lyckades frambringa hopp och framtidstro,  sen var det ju massa andra talare och artister där, för den som ville bli starstruck räckte det med att kika ut i det stora publikhavet. Några borgerliga politiker dök upp, men höll inga tal direkt, förutom Beatrice Ask, och hon är ju inte så himla kul.

Vi var även iförda FETT SNYGGA sosseväskar, funkisstyle, så som jag och Carro trivs bäst, och samlade i slutet av manifestationen in pengar för AUF och uppbyggnaden av Utöya, tillsammans med alla andra skramlare fick vi tydligen ihop 40 000 kronor, DET ÄR SJUKT MYCKET PENGAR!!!

Därav blev det tydligt konstaterade vi hur viktigt det är att bry sig om politiken, och aldrig ge vika för högermakt eller främlingsfientlighet. Demonstrerar genom ett bildregn:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar