söndag 31 juli 2011

Bloggen har ett underligt mönster?

Trots att den här bloggen mer och mer börja likna en "utnämna-snygga-killar-blogg' så tänker vi ägna detta inlägg åt att beskriva hur sjukt bra sista Harry Potter filmen (och även hur snygg Daniel Radcliffe är, såklart).


Vår otroliga spontanitet slog nämligen till i fredags kväll igen! Vi fick ett HP-craving och var helt enkelt tvungna att springa iväg till närmaste biograf, sätta på oss 3D-glasögonen för att skratta, gråta och helt maniskt titta oss igenom den sista filmen om den (mycket snygge) Harry Potter. Mycket konstig känsla av tomhet efter som också medföljde en vilja att räkna ut hur gammal Harry var när han fick barn. Klyschigt att alla som är tillsammans i slutet av filmen fortfarande lever lyckligt 19 år senare men väldigt gulligt. Vi vill nu se filmen igen, igen och igen. Men vi får helt enkelt klara oss med fler Radcliffe-bilder tills ekonomin är på vår sida.

 
Det enda negativa jag kan säga om detta är att jag till Harmys stora skadeglädje slängde mina solglasögon istället för 3D-glasögonen i återvinningen... Upptäckte detta på stranden. Smart flicka?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar