tisdag 12 juni 2012

Killing the fun book club 2012!

Vänner, vet att det är sådär med uppdateringarna, vilket är synd i en tid så vansinnigt mycket  händer och det finns något att berätta om av intresse, till skillnad från de kvällar man har massa tid men inget att skriva. Nu är det troligen bara dålig disciplin som härjar, även om bloggen ständigt är saknad i tankarna.

Ingen har väl missat att vi är väldigt samansvetsade, jag och C. Gör allt som är möjligt ihop, och hetsar över liknande saker oftast som vi vill kolla upp eller ta reda på mer om. Det är alltid fint att ha en kumpan genom upptåg, så nu drar vi detta till en ny nivå - och samansvetsar vårt läsande! Det blir alltså en tvåmanna bokklubb, där kapitel läses samtidigt så man har någon att diskutera, fråga och dela sina tankar med. Supersmart då man läser nåt som väcker intresse tycker vi!

Vad läser vi då? Jo, the hunger games, som ingen kan ha missat. Det här är nog det absolut bästa sättet för mig att faktiskt ta mig igenom alla böcker jag VILL läsa men som stapplas på en hög utan ände.

Ikväll läser vi första kapitlet, ska börja göra en kopp te nu och bygga upp kuddarna i sängen för maximal komfort!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar